Monday, 27 February 2012

episod 90 : JENIS JENIS ONLINE.


golongan ini online secara normal. online bila perlu. online bila bosan. dan online bila ada kelapangan.


golongan ini hak yang paling malas sekali. suka berbaring ketika online. gaya yang mudah diamalkan bagi mereka yang suka online sebaik sahaja mencelikkan mata setiap pagi ataupun sebelum tidur. 


golongan yang sukakan cabaran ketika online. contohnya, ketika guruh dan kilat memancar di sana sini, mereka masih online dengan muka yang sangat cool. kemungkinan untuk mati disambar kilat adalah sangat tinggi.



golongan ini menganggap online sebagai nyawa mereka. contohnya apabila mereka dirompak atau rumah terbakar, perkara pertama yang mereka lakukan ialah update status mengenai kejadian tersebut di facebook dan twitter. kemudian barulah membuat laporan polis.


golongan ini makan sambil online, menonton wayang sambil online,  memandu sambil online, menziarah orang mati sambil online, segala galanya sambil online. selalu diamalkan oleh pengguna blackbewi. amat berguna ketika terdapat kesesakan lalu lintas dan kematian. 


HAA. ENGKO ORANG YANG MANA SATU?






12 comments:

  1. hahaha semua kecuali yg time rumah terbakar tu..keh3!
    mcm tgk cermin diri sendiri ja la entry neh! ahaha

    ReplyDelete
  2. no 1! hahaha, no 3 tu ade gak kekadang :P

    ReplyDelete
  3. erkkk.... gaya kupu-kupu takdak ka?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya kupu kupu tu macam mane?

      cube engko buat demo sikit :D

      Delete
  4. saye no.3 plus makan sambil online..
    jyeahhh.. thats me

    ReplyDelete
  5. setakat ni number 1.

    number 4 memang dahsyat !

    ReplyDelete
  6. Saya duduk dengan cara luar biasa, sebab line dapat kalau letak laptop atas paras perut je.. Haha. Online sebab kat rumah boring, kerja rumah semua dah siap. huhu

    ReplyDelete
  7. dedulu 2 ngn 5 nyer stail je, skg nih, dak baik dah, no 1, :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...