Thursday, 9 February 2012

EPISOD 76 : FACEPALM #2

antara perbualan yang agak menjengkelkan dalam kehidupan seharian aku, dan mungkin juga kalian :


aku     : mana aci ! aku yang sampai dulu tapi tak dilayan pun !
kawan  : aci kat estet..

.....................................................................................................................................


aku     : kau nak tau tak, malam tadi aku mimpi amir mentor weh!
kawan :  iye? aku pun same !
aku     : dia kiss aku kot dalam mimpi tu !
kawan  : weh series weh ! memang same dengan mimpi aku.


...................................................................................................................................


aku     : kau tau tak, Wafi, kawan kite tu, dah nak kawen !
kawan  : sape?
aku     : alaa Wafi, yang tinggi tinggi tu...
kawan : sape tanye....

.........................................................................................................................................

aku     : tadi ade eksiden weh ! gile ohsem !
kawan : oh ye ke....
aku     : kereta tu terbang melayang ! motor tu pulak tercampak sampai ke longkang !
kawan  : oh ye ke....

.............................................................................................................................................

aku     : susah gile kan paper tadi..
kawan : haha mane ade susah..haha aku jawab okay je..haha siap kasi jawapan lebih  lagi..
             HAHHHAHAHHAHAHHAHAHHA..HAHHAHAHHAHAH


#jangan tanya kenapa aku jadi gila satu hari nanti.......



19 comments:

  1. HAHAHAHA :D Sangat annoying tapi Shag selalu gakk bagi jawapan annoying macam tu :Pp

    ReplyDelete
  2. hahaha panasss je. kite eksited dia wat donoo je.

    ReplyDelete
  3. lost conversation sebenarnya,tapi yang bertanya pon kesian yang menjawab pon kesian.... kalau aku la kena macam kau, for sure macam nak siku 18 das,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tapi best sebenarnya dapat kawan sengal cenggini.

      Delete
  4. aku : nak tau tak squidward tu sebenarnya tak hensem.
    kawan : oh ye ke..
    aku : patrik star lagi hensem plus ohsemm, kau tau tak!
    kawan : oh ye ke..

    ReplyDelete
  5. sALAM SERIUS ieb TERPESONA NGAN ENTRY2 BERSAHAJA YANG AWAK TULIS NI... BAYANGKAN DARI KUL 9 - 10, IEB LAYAN ENTRY AWAK DARI MULA SAMPAI HABIS.. TERUSKAN MENULIS.. AWAK MEMANG BERBAKAT DAN LAYAN MENJADI BLOGGER FEMES AMOS SATU HARI NANTI.. AMIN.. MUDAH-MUDAHAN... TERUSKAN MENULIS DAN JANGAN PUTUS ASA.. GUD LUCK

    ReplyDelete
    Replies
    1. sobs sobs. sesungguhnya saya sangat terharu dengan kata kata kamu T-T

      Delete
  6. paling tak suka org kata "tak tanya pun?" =___=" pang3..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...