Friday, 10 February 2012

episod 77 : YOU ARE TOO DUMB TO LIE.

kamu kenal hizami rahim? dia ialah seorang lelaki popular yang gemar menyorok dibelakang pintu. percayakah kamu, beberapa hari yang lepas aku telah beramah mesra dengan beliau? oh sila lah percaya.


nampak tak dia hai aku kat situ?


beliau kata, itu gambar/gamabr beliau. iya ke? maksud aku.......iya ke?


tsk. aku bagi soalan punya senang pun dia gagal jawab dengan betul.


inilah yang dinamakan sudah gaharu cendana pula, sudah tahu, buat tanda soal pula.


belum habis aku berceramah kepada beliau, beliau telahpun mengofflinekan diri. hm.


sebenarnya dari awal lagi aku dah tahu yang dia ni bukanlah hizami rahim yang sebenar.kenapa?

1. hizami rahim adalah blogger famous.
2. blogger famous jarang add orang yang dia tak kenal. setakat ni satu satunya blogger famous yang add aku  adalah abam mejah.
3. hizami rahim tak kenal aku. jadi mustahil dia akan hai hai aku banyak kali. but this "hizami rahim" banyak kali hai hai aku setiap kali aku online.
4. hizami rahim sangat kacak. mustahil dia tahu kewujudan aku kat dunia ni. lain lah kalau aku ni yuna ! tsk.


pesanan untuk insan insan yang tidak bermuka di facebook, kalau nak menipu tu pakai akai sikit boleh dak? hang pakai gambaq blogger Malaysia yang famous pasaipa? lain kali hang pakai la gambaq blogger thailand ka, korea ka, baru lah adventure sikit penipuan hang tuh ! kahkah.




17 comments:

  1. haha.nak tipu pun biar bertempat bro.salah org dy tu.

    ReplyDelete
  2. ingat ker betul..terkejut den...hihi:)

    ReplyDelete
  3. ingatkan perempuan je ade fake profile.. laki pun ado

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasai. entah entah dah ade orang fake kau jugak. ahah.

      Delete
  4. AhMungkin : kamu perlu menukarkan topeng muka kepada yang lebih ganas untuk dikenali. Seperti topeng sinbad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sememangnya kamu seorang yg kuat merepek.

      Delete
  5. mungkinkah benar itu cintamu yg kelmarin.

    ReplyDelete
  6. teringat dulu...aku de tangkap sorg budak nyamar retis korea..bile aku komeng kat wall tu kata die nie poser je..terus die delete komeng aku..pftt..suka la tu fan panggil oppa..apadaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. krkr. budak tu berangan nak jadi abam korea lettew.

      Delete
  7. thanks dear sebab cerita pasal ni. :D

    ReplyDelete
  8. adoi. baik guna gambar artis terus. lagi femes. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar artis senang nak detect kot. hehe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...