Saturday, 4 February 2012

episod 72 : FACEPALM #1

kakak : angah ! tolong aku !

aku : haaa. apesal?

kakak : boss aku mintak no KWSP aku. aku tak ingat aku letak kat mana slipnya ! kau tolong  
            carikan...

aku : last sekali kau letak kat mana?

kakak : dekat almari buku kot. entah lah. aku pun tak ingat... 

aku : lah macam mana aku nak cari ni..

kakak : hmm. habis lah. boss aku nak esok.. ( nak menangis)

aku : kau letak dalam fail ke hape?


kakak : entah la. aku letak dalam plastik rasanya. kau tolong lah weh. aku tak tau nak carik 
            kat mana lagi no EPF tu.....

aku : kau ni nak yang mana satu sebenarnye? no KWSP ke no EPF? tak faham aku ! (dah mula 
        bengang).

kakak : ape kau ni? EPF dengan kwsp tu same laaa. EPF tu dalam bahasa inggeris..

aku : oh..................... (facepalm)






jangan kata aku sorang je yang baru tau kwsp dan epf tu benda yang sama.




14 comments:

  1. AKu pun baru tau tima kasihh. Hehehe

    ReplyDelete
  2. ishhh... kritikal budak nih. XD

    ReplyDelete
  3. errrrrrr......nothing to say...EPF [English Premier Footbal]

    correct me if im wrong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Employees Provident Fund lah sayang oi

      Delete
  4. hahah mungkin sebab hang muda lagi kot.belum bekerja
    dan belum tamat diploma.dulu pun cek xtau juga.
    tp pas dip,baru..oh oh oh ...okay da tau sama je.

    kahkah

    ReplyDelete
  5. eh same eh ? haha aku baru taw ..

    ReplyDelete
  6. aku pon baru tahu.. mujo laa aku bace entry kau nie.. hahaahaha !

    ReplyDelete
  7. sungguh ka? haha . baru tau jugak

    ReplyDelete
  8. yeah? baru tau jugak (facepalm) HA HA HA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...