Wednesday, 15 February 2012

episod 82 : ANDA BERANI? CUBALAH.








22 comments:

  1. cube mandi dengan air ais, masa shampoo.. baru best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cuba. tapi takot mak marah. kahkah.

      Delete
  2. Replies
    1. cuba sekali harung ka? *like a kinggg*

      Delete
    2. sekali harung tu maksudnya sekali gus *like a teacher* -,-

      Delete
  3. huuu..selama ni baca malas nak komen..kali ni guwa nak komen jugak ..
    hahaha..perghh...ini effect kalah makan durian ... boleh mabuk ni kalau duduk betul2 depan aircond >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini lah yg dikatakan seram seram sejuk. kot.

      Delete
  4. haha beranginnn saja kann!
    cuma part losyen mustajab tu extra hot gituww..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak jadi hotstuff, pakai lah losyen tu setiap kali nak keluar.

      Delete
  5. satu idea yang bagus untuk menghilangkan pening kepala...adakah mujarab untuk memutihkan gigi?

    ReplyDelete
  6. berkesan memecah lemak di perut kah?

    kekeke

    ReplyDelete
  7. ngahaha. hot gituuu.
    konon2 nk demam nnt try la.

    ReplyDelete
  8. losyen tuh boleh burn lemak tak? kalo boleh aku sanggup! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ah. jgn percaya iklan nora danish tu. aku pakai tapi tak hilang lemak pun -,-

      Delete
  9. Saya suka sabun badan dettol yang icy cool tu. Sejuk dan berangin je. memang pakai tu pun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...