Sunday, 19 February 2012

episod 85 : FACEPALM #3

aku      : weh, bagi aku nama facebook kau. aku nak add.
kawan  : aku tak ade facebook...
aku      : oh ok . bg aku twitter kau...
kawan  : twitter pun tak ade..
aku      : WOW. mcm mana kau boleh survive?





20 comments:

  1. dulu xde relek aje..

    ko ade myspace?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. sekarang ni bila takde rase cam pelik je -,-


      aku dah lama delete acc myspace.

      Delete
  2. =) mesti hidup kawan tu aman jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. teringin nak hidup normal macam dia :)

      Delete
  3. erkkk, =..= *double facepalm
    jawablah...dengan makan minum tempat tinggal lah aku survive..
    dgn apa lagi ...
    takkan dengan twitter pun boleh kenyang .. adess

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. ada orang tak boleh hidup kalau tak online.


      dia online masa makan, online masa hangout. online, online, online.

      Delete
  4. Hek hek hek. Member aku takde semua rilek je, boleh je hidup

    ReplyDelete
  5. habeskan masa bosan dengan buat apa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tengok tv. belajar. texting. lepak. etc.

      mcm kehidupan normal kita sebelum kita kenal facebook.

      Delete
  6. huhu dulu time takde internet bertenang je takde ms sume tu, tp bila start dh ada fb, dah takleh survive haha, skrg twitter pulak arghh haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau takde internet terus resah gelisah kan?

      kahkah

      Delete
  7. kawan kau tu masih suci... jgn nodai die~ hak3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. aku dah byk kali hasut dia tapi tak menjadi :D

      Delete
  8. huhu dia leh survive tnpa intrnet.. aku klu sehari tnpa intrnet rasa sepi..huhu

    ReplyDelete
  9. indahnya dunia klw aq blh hdup tnpa bnda ni grrr

    ReplyDelete
  10. Lah. Saya dua2 pun takde. Tapi Blogger ada, survive je hidup. Hehe!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...