Thursday, 19 April 2012

episod 104 : CABARAN KETIKA MENONTON FILEM DI PANGGUNG WAYANG.

pertama, menahan diri dari menutup mulut pengulas filem yang tak bertauliah dengan kotak popcorn.


kedua, menahan diri dari memijak telefon yang tidak dimatikan.


ketiga, menahan diri dari menerajang muka mamat mamat yang sedang mencarik juduh.


keempat, menahan diri dari menonton filem lucah lakonan pelakon baru.


Oh ya, jangan lupa juga jauhkan diri dari kawan yang suka gelak sambil tepuk peha orang. mau lebam woi !





36 comments:

  1. Replies
    1. ni bukan acara marathon ye akim iqbal.

      Delete
  2. awak dah berapa lama tgk wayang sorang-sorang ni? haha

    ReplyDelete
  3. Wakakakaka!! Lawak3! Lg satu tmbahan bg sy kan, bila org blakang kaki dia punya gatal ala cacing kerawit duk tendang2 seat depan. Rsa mcm nk marah je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah. cemane saya bulih lupa point yg itu ! grr.

      dia goyang kaki laju sangat sampai kita rasa macam duduk kat kerusi urut kan?

      Delete
  4. jarang dpt menonton filem lucah pelakon baru tu. whoa! haha

    ReplyDelete
  5. part yang last tu miss pernah kene ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah. tapi kawan pernah kene. dekat times square

      Delete
  6. saya tak pernah tengok wayang...tapi selalu tgok movie yg da downlod je...keh3...and memang geram sgt bile ade mulut yg asek nak mengomen je...rase nak sumbat laptop dlm mulut dia pon ade... Y__Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. suruh dia apply job jadi pengulas sukan.

      Delete
  7. w0oo.. mencabar.... >_<"
    +sgt menguji kesabaran.. hahaha =p

    ReplyDelete
  8. Mesti awk selalu kena tepuk paha bila kawan awak diseberang sana bergelak ketawa tanpa ingat dunia ini kan. Kesiannya awak.

    ReplyDelete
  9. btl la....nmpknye perlu lebih berhati2....(:

    ReplyDelete
  10. betul2, kite nak tgk citer lain, citer live lak ade depaN MATA, -_-

    ReplyDelete
  11. salam kenal n follow sini

    dr
    http://afasz.blosgpot.com

    ReplyDelete
  12. singgah tgk karton n mesej yg nak disampaikan :)

    ReplyDelete
  13. kena menahan juga dr org y kat belakang kite asyik duk tendang kerusi kite..huhu

    ReplyDelete
  14. kureng suka tgk wayang.... lebih suka donlod2.... jimat...
    kehkehehkehkeh...

    ReplyDelete
  15. yang nie btl2 setuju.rasa nk bagi org2 tue makan kotak popcorn free je...

    (http://mistiksakura.blogspot.com)

    ReplyDelete
  16. haha stakat ni aku ta penah rasa lg cmni .

    ReplyDelete
  17. Ohmygoodness this is funny! (Nk baca ur other entries jap lagi) XD

    ReplyDelete
  18. Hahaha. Nasib baik tak pernah kena macamni.

    ReplyDelete
  19. memang menguji kesabaran betul tu.. sabar je r.. T__T

    ReplyDelete
  20. baek tgk cerita avengers baru tu... avengers xxx nama dia...

    ReplyDelete
  21. macik lame kau tak hupdate .. pgsan ke ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...