Monday, 9 April 2012

episod 102 : LAGU.

sila baca entri ni sambil menyanyi.






yang selebihnya, engko orang sambung sendiri.

16 comments:

  1. Pergh.. Kejam gila.. Kitorg time skolah dulu2, takde la brdiri 24 jam.. Msti hbis je ikrar, trus dduk.

    Yg lawaknya, dpt duduk pun ada student pengsan, wakakaka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? tu makna nya dia lagi suka berdiri.

      Delete
  2. perhimpunan adalah perkara paling x suka bila sek dulu..huhu

    ReplyDelete
  3. awat depa gelap ? Ni sekolah kat afrika ker ? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini sekolah jenis kebangsaan (india).

      Delete
  4. Hahaha :D
    Dah lama tak merasa kena jemur sambil dgr Guru Besar dan sewaktu dengan nya membebel :Pp

    ReplyDelete
  5. ahahha, pandai ubah lirik! xD
    rindu wuh perhimpunan.. T_T

    *warna biru gelap tu nk menenggelamkan text hitam tu.. kalau text hitam tu kaler putih/kuning ke ok la.. kasi kontra =D ini hanya pandangan zai saje..ehee
    maaf ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay. terima kasih di atas cadangan ! hihi

      Delete
  6. dia nak tunjuk kan si kepala pink yang macam ovum tu adalah watak utama dalam cerita ni kahkahkah

    ReplyDelete
  7. kita bersumpah akan sentiasa melompat sebelah kaki...YESSSS

    ReplyDelete
  8. si kepala pink yg takde perasaan..hakhak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...