Saturday, 22 October 2011

episod 30 : TUTORIAL MACAM MANA NAK MENGORAT PEMPUAN ?

ye. kali ni aku nak buat tutorial. tutorial? wakakak ! bukan ah ! ni aku nak ajar cara2 nak mengorat.
AMARAN : ini untuk lelaki single dan duda sahaja. yg lain bole blah. HAHA.

1. JADI HERO DIA.

hey jgn pakai boxer kat luar ! hahahhaha XD maksud sebenar aku, sentiase ade di sisi pempuan tu waktu susah dan senang.

2. BERTENDANG. EH BUKAN. BERTENANG.


relaks. ni baru nak ngorat dah gelabah. time bini kau beranak nanti macam mana lah? HAHAH XD

3. JANGAN TIPU.


jangan menipu pasal kisah silam anda semata mata nak tarik perhatian dia.

4. TAK PAYAH NAK "BERKAWAN SANGAT".


kadang2 pempuan tu dah suke kat anda. tapi akhirnye hancur sebab anda selalu cakap yg dia tu cuma kawan, tak lebih dari tu.

5. CUBA JADI KELAKAR.


macho itu membosankan. sekian.

6. BERDIKARI.


jangan tunjuk yang anda ni anak manje papa mama. pempuan suke lelaki yang pandai cari duet. bukan lelaki yg pandai habeskan duet.

7. JANGAN MENGORAT PEMPUAN LAIN PADA WAKTU YANG SAMA.


jangan layan pempuan yang lain sama mcm anda layan pempuan yg anda suka. 

8. BUAT BENDA YANG BOLEH BUAT DIA INGAT PADA ANDA.

buat something yang boleh buat dia ingat pada anda. contohnye mcam nyanyi untuk dia, lukis, or anything else. walaupun akhirnya dia kapel dgn orang lain, dia still akan teringat pada anda bila terlihat apa2 yg ade kaitan dgn awak. caye lahhh cakap wa :P

9. TENUNG DIA. TAPI TAK PERLU LAMA LAMA.


pempuan sangat senang nak detect bila ada guys yg pandang dia. tapi tak payah la pandang lama2. kang kene sepak kang.

10. JIKA MASIH GAGAL SETELAH MENCUBA TEKNIK2 DI ATAS, SILA BLAH DAN NGORAT PEMPUAN LAIN.

tak perlu bunuh diri. bunga bukan sekuntum. chewah :P


pssssssssssst : ni khas untuk member saya yang dah setahun single. kbye :P

8 comments:

  1. menarik !
    HAHA .
    :D
    buat aku ketawe sesorg je .

    ReplyDelete
  2. comel giler...lukis sendiri ek??nice tuto..

    ReplyDelete
  3. nak guna lah tips2 dekat atas ni =="

    ReplyDelete
  4. @NN : haha. tenkiu ! :D

    @maira : yep lukis endiri :3

    @apis : haha. try la :PPP

    ReplyDelete
  5. comey laa,tp memang betul ponn suma atas tuu , agree! hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...