Thursday, 13 October 2011

episod 26 : PERANGAI PERANGAI DI PESBUK.

1. ORANG GILA UPDATE STATUS


ye. spesies ni sgt suke mengupdate status nampaknye. mmg news feed aku untuk dipenuhkan dgn muke kau pon. mmg aku suke bace status kau sume tu. then kepoh la bile sume orang tau ape kau buat. lagi nak tudoh orang stalker kau? apekah? gi cermin pesbuk kau dulu la weh =..=



2. SI DIA DAN KESAH CINTANYA



ye. hidup anda mmg sgt menarik untuk dipertontonkan sebagai drama. aww. suweeeet kau jahhh. ilebiu imisyuuu sume kau nak update kat status. kemon laaa ! aku tau korang syg girpreng boipreng korang tu. aku pon ade pujaan hati jugak. korang reti gune IM tak? agak2 kalau aku buat status cenggitu korang muntah hijau tak? ha? ha? pat jawab !

3. SI SALESMAN DAN SALESGIRL.





spesis ni gemar menambah kawan secare rawak. bile dah approve, mcm biase lah, sesi jual menjual pon bermule. tak cukop dgn wall post, mereka juga akan menghantui anda di IM. arggggh ! kalau la pesbuk tu bole letak papan tanda "SALESMAN ARE NOT ALLOWED!!!!!!!!!!!" 


4. SI GILA GLAMOUR.









yeahhhhh. dia lah raja pesbuk atau ratu pesbuk. lihat saje frenlist nye yg beribu. sampai terpakse buat pesbuk kelima mahupon fanpage. ye, gambar nye mmg hot hot belake. lihat saje berape ramai yg like. pui~ kalau dah hot sgt, buat ape nak IM orang suroh like gamba kau? HAHHAHHHAHAHHAHH :DDD


5. SI GILA SEKS.







yang ni paling menakotkan sekali. ape motif diorang lahir kat dunia ni pon aku tak tau la. yg lakinye suke inbox pempuan, mintak yg bukan2. yg perempuan nye aku paling menyampah. kat blakang name mesti nak letak notyyy notyy. contohnye rozi noty. profile picture tak payah cakap la. segale mcm lurah dia nak tunjok. naice ! budak laki mmg suke pempuan camni kan :3 konon kutuk2 orang mcm tu betina sundal la ape la. tup tupp kau ade kat frenlist dia apedehal? siap komen gamba dia suweeeeeeeet lagi. heh =..= 


6. SI FAKER.







yang ni pon dah berlambak sgt. pakai gamba korea, jepun. pandai pulak pilih yg lawa2. pakai la gamba hindustan ke pakistan ke. hahhaha. pastu ngaku tu gamba dia. bile dah kantoi, mule la cuak. terus update status mcm ni "ini abg dia, bukan dia. dia dah meninggal pagi tadi. dia dah lame saket". aik? semalam sehat je main wall to wall? HAHHAHHAHHAH. biasa la tu bila da kantoi. pelik en? sempat pulak dia bg password kat abg dia bagai. ni bukan cite tipu okay, ni kisah benar. udah udah le tu pakai gamba camtu. lambat laun org tau jugak kot =..=


pssssst : byk lagi sebenarnye. tapi tgn dah letih menaip. ade yg terase? padan muke. kbye :P







10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...