Friday, 21 October 2011

episod 29 : ADEK AKU TAK SAMA DENGAN ADEK KAU

ape punye tajuk la kan?
HAHA.
pedulik hape.
okaylah hari ni aku nak cerita pasal adek bongsu aku.
ni kire macam attribute untok dia ah,
sbb aku tak bg dia hadiah besday hari tu.
HAHAHHAHAHHAHAHHA
dek,
bukan senang nak masok blog akak.
pui ! :P

ni sedikit sebanyak sifat pelik adek aku. yang aku rase, tak ade kat adek2 kalian semua. kalau ada, sah adek korang fake adek aku. kahkah !

1. BILA MAKAN KARIPAP, DIA TAK MAKAN INTINYA.
pelik kan? aku kalau boleh nak makan intinye je. tanak aku makan kulitnye. dia terbalek pulak =..=



2. SETIAP KALI EXAM, DIA AKAN DEMAM.
yang ni aku tak tau lah dia betol betol demam ke tak. tapi betol la kot. sebab dia batok2 plus selsema sampai tak boleh tido malam.


3. DIA SUKA PERGI SEKOLAH AWAL
aku dulu suke pegi sekolah lambat2. malas nak buat tugas menyapu lap tingakap bagai. tapi adek aku sebaliknye.


4. KAWAN DIA SELALU BAGI DIA HADIAH.
kadang2 dia balek dari sekolah, dia bawak balek barang best2. aneh dan pelik. sebab barang tu kiut miut. takkan kawan dia baek sgt nak bagi ye dak?



banyak lagi sebenarnye. tapi aku mcm tak ingat pulak =..= tapi apepon, aku syg adek aku ni tahap gaban tau tak? time aku demam dia jage aku punye lah caring. nurse pon tak caring mcm tu. hahah. nah ciom pelok untok adek :* muahahah ! :P


*ye, mmg tak dinafikan lagi, dia suka duet.
tapi bukan aku yg ajr. k bye :P 




3 comments:

  1. hehe, bila ada kadang kadang tu cam nyampah , tp bila xda sunyi plakk,hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...